Voor 00:00 besteld, morgen verzonden!

Vintage horloge kopen? Een goed idee!

 

Vintage horloge kopen van MadeInSwiss

Wil je een vintage horloge kopen? Made in Swiss is een bijzondere webshop in kwaliteitshorloges voor dames, heren en kinderen. Als liefhebber van vintage horloges verzamelen wij de mooiste horloges van diverse Zwitserse merken. Met een uitgebreid netwerk en veel uitstekende, betrouwbare relaties hebben wij een mooie collectie opgebouwd van horloges, verkregen uit binnen- en buitenland. Onze vintage horlogeshop is dan ook speciaal voor andere echte liefhebbers van vintage horloges, die een goede prijs willen betalen voor een prachtig product. Ons steeds wisselende assortiment bevat moeilijk te verkrijgen en niet alledaagse horloges, voornamelijk uit Zwitserland. Onze bedrijfsnaam Made in Swiss is dan ook een afgeleide hiervan en geeft duidelijk aan wat onze webshop in vintage horloges te bieden heeft.

Onze uitstekende service

Als kleinschalig bedrijf zijn we erg betrokken bij ons assortiment vintage horloges, maar ook onze klanten voelen onze oprechte interesse in hun wensen. Voor ons is het van belang dat ieder horloge bij een tevreden eigenaar terecht komt. Daarom geven we graag de beste service en bieden we een goede verhouding in prijs en kwaliteit. We beantwoorden iedere vraag met een
eerlijk antwoord, reageren snel en geven een niet-tevreden garantie met een prettige inruilservice binnen een ruime termijn. Heb je een mooi horloge gevonden, dan kun je rekenen op een snelle en goed verpakte verzending. Wil je het door jou gekozen horloge komen ophalen? Je bent van harte welkom, maar maak dan wel eerst even een afspraak met één van onze specialisten.

Ons uitgebreide assortiment

Onze collectie vintage horloges bestaat uit een bijzonder aanbod van horloges die bijna nergens te krijgen zijn. Je vindt hier tweedehands horloges van verschillende grote merken, zoals Omega, Seiko, Casio en Pulsar. Ons assortiment wisselt continu, de modellen zijn altijd interessant. De stijlen zijn luxe, klassiek, modern, sportief of design. Wil je een vintage horloge kopen maar vind je hier momenteel niet wat je zoekt? Houd dan onze webshop goed in de gaten, want ons assortiment wisselt snel. Heb je zelf een bijzonder horloge en wil je dat graag aan ons verkopen zodat het bij een nieuwe liefhebber terecht komt? Ook dat is mogelijk.

 

Neem contact met ons op en bespreek direct de mogelijkheden met onze specialist.